MEGATUFFASTE PÅ LÄNGE. OCH DET MEST MEGATUFFA SOM KOMMER HÄNDA PÅ ETT BRA TAG. IAF I BLOGGEN.

I dag är det den stora dagen. Idag far jag och Stina till Öland för att möta Gud. Han kommer stå där och säga hallå och tjenare och sen ska vi grilla korv och sjunga Cornelis Vreeswijk-låtar vid lägerelden. Eller nja, jag vet inte riktigt om det är så här det går till på ett konfaläger. Men how knows?
Iaf så är väskorna nu packade till brädden, asså jag har med mig typ allt jag äger! Det pirrar riktigt rejält i maggropen när jag tänker på att jag ska vara borta i fem veckor, men ojojoj vad kul vi ska ha! Man får visst inte ha med sig dator på lägret eftersom all vår tankeverksamhet ska ägnas åt Gud, så bloggen får ta en liten paus. MEN VAD DU ÄN GÖR, glöm inte bort min blogg kära du. Kolla in den då och då. Om jag ber riktigt fint så kanske jag får låna en dator på Öland och kan slänga ihop nått käckt blogginlägg om hur det går med allt.
Nu brumar visst bilden här utanför, så jag måste sticka. ÅH, JAG KOMMER SAKNAR ALLA, GLÖM INTE ATT JAG ÄLSKAR ER!!! ♥
PUSS!


MEGA-MEGA-MEGATUFFT MED SOOOOOOOOOMMARLOV!!!

Äntligen, dagen vi har väntat på i nästan ett helt år är här. Och skolavslutningen var som det brukar innehållande bra elever, pinsamma lärare, poetiska rektorer. 

Min sommar i år ska bli den bästa ever. Det är nu sagt och så ska det bli! Jag sticker ju till Öland i morron 09.30 och där ska jag stanna i fyra veckor. Ojojoj! Jenny kommer längta hem...not! Men, efter det är det Grebbestad i Bohuslän som gäller. Där ska jag hjälpa till bakom scenen, framför spelas det Pippi Långstrump. Sen ska jag kanskekanskekanske till Göteborg och diska på min morbrors resturang. Men bara kanske som sagt.  Och efter det ska jag och Julia på skrivara läger i Vessigebro. Hoppsan, jag vet inte riktigt hur det blev så, men så ska det bli iaf. Det är allt som är planerat. Men jag jobbar ju på att bli mer spontan, så jag satsar på att få in lite roliga fester/konserter/stranddagar också. Ja, så kommer det bli. Och det kommer bra bra. Mycket bra!

Puss&kram!

OCH SHITSHITSHIT!!! VI HAR JU FFS SOMMAR LOV NU!!!!!!!!!!!!!

megatufft med kalajs!!!

Hopp, här sitter jag i en kall källare. Ovanför huvudet på mig tjattrar mormors polare om dragkedjor och pelargonier. Men de är söta. Det är verkligen något specielt med gamla människor. De kan så  mycket och har varit med om så mycket, men samtidigt är de rätt tröga. Men de tyckte iaf att det var otroligt spänande och fantastiskt kul att jag ska till öland på konfaläger och vara borta i fyra hela veckor. Och på lördag åker jag. Ojojoj. Lite smått megaläskigt. Fast hur kul som helst på samma gång. Jag längtar som en varg. 

Och i morron är det skolavslutning på teatern. Jag ska uppträda tre gånger:
1. Nu gröskar det - jag spelar elbas. SOläraren diggar med och den tillfälliga kören sjunger vacket för fulla halsar.
2. Anna - Sara kompar mig och Julia när vi sjunger kanske en av världens bästa låtar enligt mig. Lite jobbigt bara att mitt engeska uttal = usch!
3. Likolnstreet - förlåt, jag ljög lite när jag sa att sista spelet med bandet var i onsdags, det blir ju i morron. Vi ska äga har vi planerat, sen får man ju se hur det yttrar isg IRL så att säga.

Men puss på dig!


megatufft...NOT!!!

Det är synd om mig. Jag har ontontont i foten plus att jag har en blåsa i munnen som gör apont. BLÄÄÄ!


megatufft 10-06-09!

Då var det gjort. Bandet är slut och vi har repat för sista gången. Lite trist och sorgligt, men som jag hörde en klok kvinna sa: "Vi är ju bara 15, livet tar inte slut nu." Och det är ju så sant som det är sagt. En annan viktig sak att nämna är att jag har färgat mitt nyklippta hår lila. Det var så klart inte meningen, men min mamma är inte känd i familjen att vara den mest framgångsrika på att färg-färg. Men som samma kloka kvinna sa: "Lilla är tufft."

Så det var dagens stuff. Nån som har nått annat att säga?

Puss!

megatuffdag, utan nått bra bloggmaterial. därför blir det ett tips, men först lite om vad jag har gjort. puuh! här kommer det:

  • jag har klippt mig, dock inte kort utan bara lite lugg.
  • jag har vaccinerat mig mot livmoderhalscancer, det var hemskt och gjorde apont.
  • jag har köpt skor till skolavslutningen plus världens snuttigpluttigaste rosetter till håret.
  • jag har varit på teater, det var kul.
  • jag har åkt tåg utan att betala en spänn, JENNY GOES COOLAST!!!
  • jag har cyklat hem från stationen i ös-ös-ös-ösregn.
  • jag har skrivit en jättetråkigt lista, jippie, Jenny gör det igen.

Men, här kommer iaf mitt bästiga tips. Gå in på www.youtube.com/tetrisklubben och se hur Jenny, Malin och Julia flummar järnet. Jag lovar, du kommer få dig ett gott skratt!

Puss!

ps1. Anledningen till att jag inte lägger upp klippet på bloggen är att jag inte fattar hur man gör, ja, lite dum i huvedet är jag allt.
ps2. anledningen till att jag inte visar en bild på min nya frilla är att jag ser ut som en blöt moj.


megatuff dag i GBG!!!!

Idag har jag och Stina då varit i Gbg = MEGAMYCKET MED BRA! Och bara för att min kamera ligger i skåpet i skolan så får ni stå ut med en oldie pic på lillbrorsan i hans megatuffa RayBans
 

PUSS!

megatufft med två festivaler på en helg. först minifestivel på fredagen och sen pickninckfestival på lördag!!! och hej världens längsta rubrik!

Pickninckfesrivalen måste vara världens bästa sak. Det går ut på att det kommer typ hur mycket folk som helst, se bilder, och picknickar på samma ställe. Sen så är det en liten scen där en massa konstiga men bra band spelar så att alla som vill får dansa hur mkt dom vill, även dom som inte kan dansa som Jenny. MEGATUFFTMEGATUFFTMEGATUFFT!!!!


Åh! jag blir bara så glad för att allt är så bra just nu. att...

...betygen sätts i dag och det betyder att allt arbete i åttan är klart!

...det luktar sommar i mitt rum.

...sommarlovet är inte långta borta.

...jag och Stina ska och shoppa i Gbg i morron.

...jag ska köpa en fjällrävenryggsäck.
...snart ska jag till Öland på konfaläger.
...jag är med i GrönUngdom.
...jag har laddat ner världens bästa bildredigeringsprogram.
...livet är en fest!

PUSS OCH GODNATT!


megatuffa lasse lindh!

Klicka! och läs om när Lasse skriver och funderar om en massa gulligt och fint!

megatufft med fredagkväll när man...


...tar kort på Malins underbaraste min.


...titta på mysiga, små indieband i pilhagen....ta en bild som typ sammanfattar hela kvällen. Flumblum!
 

...eh...ja, eller kanske inte jättemegatufft att frysa. Men mysigt att ha två poolare att värma sig med.
 

...står i backen ovanför indiemänniskorna och känner sig lagom med delaktig.


...sitter på trappan upp till Kulturskolan och äter vetelängd. TUSEN MIJONER KALORIER!!!!


...fotar en solnedgång som var mycket vackrare i verkligheten.

För den som inte fattar, och det för står jag, så var jag Malian och Julia på en minifestival. Och i dag ska vi på Pickninckfestivalen i Göteborg. FET MED MEGATUFFT!!!
PUSS!


megatufft med emodag!!!!

Idag var det då vandring med emotema. Kulkul. Men nu måste jag fortsätta med NOpluggeriet och städningen av mitt rum. PUSS!
OBS!!! Bilderna är Mallans och inte redigerade!


megatufft med segling och nya inköp!!!

I dag har jag dammat av mina gamla seglarkunskaper och seglat igen. Toppen! Det var megakul! Det var i skolan detta hände, och förutom att segla så gick vi en vandring och så tittade vi på fåglar. Dessutom har jag och Mallan tränat på våra kunskaper i skånska, tolka hur du vill. 
Dock är jag så dum i huvudet att jag totalt glömde kameran. Menmen. Jag har iaf två pics på tre überfina grejer jag köpte idag på 2handen. 

en gul kycklingtröja, ännu en jeansjacka och en prima kamera som redan har sett sina bästa dagar.
OCH, i morron ska åttorna ordna en vanring för alla småkidsen och våran grupp äger alla. Vi ska leka Så ska det låta med barnen och vara utklädda till emosar. M-M-M-M-M-M-MEGATUFFT om du snackar med mig. OCH I MORRON SKA JAG INTE GLÖMMA KAMERAN!!!


megatufft med juni!!!

ÅH, juni är här = grilla i trädgården med grannar och familj = korta shorts = gå på stan = hitta ett sambatåg att dansa med i = komma på att man är dum i huvudet som inte fotade hela härligheten  = min solbränna blir ännu mer bonnig = sista viktiga proven måste göras = mycket ångest = komma på att det snart är sommarlov = sommar! = MEGATUFFT!!!!!!!!!


RSS 2.0